Aceasta pasta facuta din ciuperci porcini este condimentata cu trufe, smantana, unt si condimente. Prin adaugarea de unt topit, acest produs poate fi folosit ca si condiment pentru risotto, tagliatelle, clatite, oua si file.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Baza concentrata pentru prepararea sosurilor. Ingrediente: 73% ciuperci porcini (Boletus edulis si ciuperci inrudite), lapte, smantana, 3% trufa Bianchetto (Tuber albidum), smantana, unt, 2% trufa neagra de vara (Tuber aestivum), ceapa, morcovi, faina de cartofi, sare, piper, arome. Sfat de servire: intindeti pasta de ciuperci porcini cu trufe cu ulei de masline, smantana sau unt. O lingura pe portie. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Fabricat in Italia. Proprietati: proteine din laptele animal.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Konzentrierte Grundlage zur Herstellung von Saucen. Zutaten: 73% Steinpilze (Boletus edulis und artverwandte Pilze), MILCH, SAHNE, 3% Bianchetto Trüffel (Tuber albidum), SAHNE, BUTTER, 2% schwarze Sommertrüffel (Tuber aestivum), Zwiebeln, Karotten, Kartoffelmehl, Salz, Pfeffer, Aromastoffe. Serviertipp: Strecken Sie die Steinpilz- und Trüffelpaste mit Olivenöl, Sahne oder Butter. Ein Löffel pro Portion. Kühl und trocken lagern. Hergestellt in Italien. Eigenschaften: Eiweiß aus tierischer Milch.
Ambalare: 30 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 409 kJ / 99 kcal
Grasimi: 7,1 g
Acizi grasi saturati: 5,4 g
Glucide: 3,5 g
Zaharuri: 2,5 g
Proteine: 3,7 g
Sare: 0,51 g
Alergeni (contine): Lapte
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.