Alge uscate. Ingrediente: alge marine uscate (laminaria japonica). Consumul a mai mult de 3 g pe zi poate duce la tulburari tiroidiene. Preparare: Stergeti Dashi Kombu cu grija cu o carpa curata si uscata, astfel incat sa ramana cat mai mult din stratul alb posibil pe suprafata. Apoi taiati de mai multe ori. Puneti algele intr-o cratita cu apa si lasati timp de 6 pana la 8 ore. Se fierbe la foc mic timp de 20-30 de minute, apoi se scot algele marine. Utilizati 3/4 de lingurita (3,4 ml) de bulion per portie, adaugand mai mult bulion dupa gust. A se pastra intr-un loc rece, uscat si ferit de lumina. Odata deschis, pastrati intr-un recipient ermetic si consumati in termen de 1 luna.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
723kJ / 174kcal
Acizi grasi saturati:
0.5 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.