Pasta de supa de homar, 450 g

Gustav L. Langbein & Co.
93,10 lei 74,48 lei
Aceasta pasta este formata din: grasime animala intarita, extracte din cochilie si corp de homar, faina de grau, sare, boia de ardei, condimente si arome naturale. O baza fina pentru prepararea si rafinarea supelor de homar.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 12139 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 7 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Pasta gata de utilizare pentru prepararea supelor de homar. Ingrediente: grasime vegetala, faina de grau, extract de crustacee, sare, arome naturale, colorant: extract de boia. Mod de preparare: Pentru o farfurie de supa de homar, amestecati 25g din aceasta pasta cu 1/4 litru de apa sau supa de carne, amestecati pana se omogenizeaza si aduceti la fierbere. Asezonati dupa gust si rafinati supa cu smantana sau coniac. Ca insertie, se poate adauga carne de homar sau de crab. A se pastra nedeschis intr-un loc racoros (max. + 20°C) si uscat. A se pastra la frigider dupa deschidere.

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 2518 kJ / 608 kcal

Grasimi: 50,1 g

Acizi grasi saturati: 25,9 g

Carbohidrati: 32,8 g

Zaharuri: 1,3 g

Proteine: 5,6 g

Sare: 5 g

Alergeni (contine): cereale care contin gluten (grau), Crustacee

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!