Carne de homar, crudă, fără coajă, congelată. Ingrediente: HOMAR (Homarus americanus). A se pastra la cel putin -18°C. Nu înghețați din nou după dezghețare. Odată dezghețat, se consumă în 24 de ore. Origine: Canada; Prins în Atlanticul de Nord-Vest: FA021 cu oale și capcane.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
UHP sau HPL? Tehnologia din spatele ambelor nume este aceeași. Homarul este prelucrat la presiune mare, ceea ce înseamnă că carnea iese mai ușor din coajă. Homarul gol este doar carnea pură și crudă a unui homar întreg, care poate fi preparată în mai multe feluri, fără a încălca coaja pe farfurie.
Valoare calorica: 301kJ/71kcal
Grasimi: 1 g
Acizi grasi saturati: 0,2 g
Carbohidrati:
Zaharuri:
Proteine: 15 g
Sare: 0.6 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.