Acest caviar este obtinut din icrele pastravului femela. La fel ca si caviarul keta, este un substitut pentru caviarul de sturioni. Are cel mai bun gust cand este doar sarat usor. Perlele de caviar auriu-portocaliu-rosu sunt ideale pentru imbunatatirea unei supe crema de plante, de exemplu, sau ca decor comestibil pentru platouri reci. Caviarul de pastrav este ferm, crocant si are un gust placut si puternic.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Icre de pastrav(Oncorhynchus mykiss), sare de masa. Depozitare intre + 2 ° C si + 7 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
FORELLENROGEN (Oncorhynchus mykiss), Speisesalz. Lagerung zwischen +2°C bis +7°C.
Ambalare: 200 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 856 kJ / 304 kcal
Grasimi: 7,6 g
Acizi grasi saturati: 1,43 g
Glucide: 3,6 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 30,2 g
Sare: 3,7 g
Alergeni (contine): Peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.