Rillette: specialitate macelareasca din Franta (din franceza veche rille / reille = fasii de carne), care este adesea savurata ca aperitiv pe paine. Carne tocata marunt sau chiar macinata, bine condimentata si apoi gatita in untura, apoi se indeparteaza oasele. Baza poate fi carne de porc, dar si gasca, rata, iepure si alte tipuri de carne. Masa fina cu fibre, care se poate intinde si servi rece pe paine. Gurmanzii vor bucura savuratul in liniste a unei portii de rillette
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Placinta cu carne de rata din Franta. Ingrediente: 56% carne de rata cu piele, 30% grasime de rata, apa, ceapa tocata (ceapa, ulei din seminte de floarea soarelui), piper, sare, cimbru, usturoi. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. A se pastra la frigider dupa deschidere. Origine: Franta.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Entenfleischpastete mit Ente aus Frankreich. Zutaten: 56% Entenfleisch mit Haut, 30% Entenfett, Wasser, gehackte Zwiebeln (Zwiebeln, Sonnenblumenkernöl), Pfeffer, Salz, Thymian, Knoblauch. Kühl und trocken lagern. Nach dem Öffnen im Kühlschrank lagern. Herkunft: Frankreich.
Ambalare: 180 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2009 kJ / 487 kcal
Grasimi: 49 g
Acizi grasi saturati: 16 g
Glucide: 1,4 g
Zaharuri: 0,6 g
Proteine: 8,7 g
Sare: 1,2 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.