Preparat crema (19% grasime) cu gelatina. Ingrediente UHT: 94,5% CREMA Austriaca (18% grasime), gelatina de vita, emulgator: E472a. Mod de preparare: Bateti usor QimiQ Whip rece cu un mixer sau adaugati ingredientele si terminati de batut. La sfarsit, amestecati incet ingredientele putin incalzite, cum ar fi ciocolata. Dupa deschidere, se pastreaza la +3°C pana la +5°C si se utilizeaza in 3-4 zile. Fabricat in Austria. Proprietati: Proteine din laptele animal, temperatura ultra-inalta UHT.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Aceleasi proprietati ca si QimiQ Classic: stabil la acid, stabil la inghet, super stabil. Singura cerinta de baza: lasati Profi Whip sa se raceasca peste noapte. Cu toate acestea, acest produs este destinat doar pentru batut. Volumul creste de 2,5 ori dupa batere!!! In plus, se pot incorpora pana la 1,8 kg de ingrediente (piureuri de fructe, Valrhona sau Callebaut dar si chestii sarate precum crema de ton cu ardei, crema de avocado, guacomole etc.). Gustul ramane fidel ingredientului, fara un postgust neplacut.
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.