Plantatia Riachuelo din regiunea Bahia din Brazilia este favorizata de un mediu luxuriant in mijlocul padurii tropicale atlantice, nu departe de ocean. Arborii de cacao sunt crescuti in considerare cu fauna si flora din jur, care consta din numerosi copaci exotici, cum ar fi speciile Manilkara si arborele Pau D'Arco. Note de aroma: cacao prajita, fructe uscate, coacaz rosu, postgust cu boia dulce fructata si cacao cruda ..
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Ciocolata cu lapte (cel putin 51% continut de cacao) din plantatia Riachuelo din Brazilia. Ingrediente:pulbere de lapte integral, cacao, unt de cacao, zahar, pasta de vanilie bourbon. A se pastra intr-un loc racoros si uscat intre + 16 ° C si + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Milchschokolade (mindestens 51% Kakaoanteil) von der Plantage Riachuelo in Brasilien. Zutaten: VOLLMILCHPULVER, Kakao, Kakaobutter, Zucker, Bourbon-Vanilleschote. Kühl und trocken zwischen +16°C und +18°C lagern.
Ambalare: 70 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2581 kJ / 617 kcal
Grasimi: 49,04 g
Acizi grasi saturati: 30,47 g
Glucide: 35,45 g
Zaharuri: 29,23 g
Proteine: 10,28 g
Sare: 0,28 g
Alergeni (contine): Lapte
Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Nuci
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.