Ciocolata blonda - o creatie complet noua de la Valrhona. Dulcey de culoare blonda are o textura cremoasa si magulitoare. Dulceata sa usoara, asemanatoare biscuitilor, lasa note distincte de patiserie cu crusta mica, cu o nota de sare. Cu aromele sale intense, Dulcey se potriveste deosebit de bine cu caramel, cafea si alune, precum si cu fructe de culoare galbena mai putin acre, cum ar fi mango, banane si caise. Ideea de baza pentru aceasta noua familie de ciocolata a aparut printr-o fericita coincidenta. Frederic Bau, de la Ecole du Grand Chocolat Valrhona, a uitat pur si simplu ciocolata alba Ivoire la bain-marie. Dupa ani de dezvoltare ulterioara, Dulcey, un produs unic cu caracteristici foarte neobisnuite, isi poate gasi acum drumul in lumea patiseriei.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Ciocolata alba, cel putin 32% unt de cacao. Ingrediente: unt de cacao, zahar, lapte praf, lapte praf degresat, zer, unt, emulgator: lecitina de soia, extract natural de vanilie. A se pastra uscat si racoros la + 16 ° C - + 18 ° C. Proprietati: proteine din laptele animal.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Weisse Schokolade, mindestens 32% Kakaobutter. Zutaten: Kakaobutter, Zucker, VOLLMILCHPULVER, MAGERMILCHPULVER, MOLKE, BUTTER, Emulgator: SOJALECITHIN, Naturvanilleextrakt. Trocken und kühl bei +16°C - +18°C lagern. Eigenschaften: Eiweiß aus tierischer Milch.
Ambalare: 3 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2502 kJ / 602 kcal
Grasimi: 44 g
Acizi grasi saturati: 27 g
Glucide: 44 g
Zaharuri: 43 g
Proteine: 7,8 g
Sare: 0,53 g
Alergeni (contine): Boabe de soia, Lapte
Alergeni (poate contine urme): Nuci
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.