Pudră de ceai verde matcha. Ingrediente: ceai verde (macinat). Aplicare: Se strecoară praful de ceai matcha printr-o sită pentru a îndepărta orice cocoloașe. Puneți 1-2 lingurițe pline (2-4g) de matcha într-un castron, dacă doriți. Turnați în vas aproximativ 70-100 ml de apă cu o temperatură de aproximativ +90°C după bunul plac. Amestecați (batați) matcha cu un tel de bambus până devine uniform cremos și are o spumă frumoasă la suprafață. A se pastra la rece, uscat si ferit de lumina. Inchideti bine dupa deschidere pentru a evita umezeala si consumati rapid. Proprietăți: Nu trebuie date valori nutriționale.
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.