Branza Pecorino invechita cu trufe. Branza tare cel putin 45% grasime. Ingrediente: LAPTE DE oaie pasteurizat, trufe albe si negre 2% (Tuber borchii Vitt), cheag, acid LACTIC, sare. Coaja nu este potrivita pentru consum. A se pastra la frigider la +2°C pana la +7°C. Va rugam sa retineti ca este necesar un timp scurt de uscare dupa deschidere. Orice formare naturala de mucegai verde este posibila si inofensivă, pe suprafata cojii. Pur si simplu periati si stergeti cu o carpa umeda dacă este necesar. Fabricat in Italia. Proprietati: Fara lactoza, proteine din lapte animal.
Durata de livrare: 2 - 3 zile lucratoare
Nobil si fantastic - un Pecorino doar cu trufe albe si negre adevarate! Branza de oaie premiata ofera un gust complet natural, fara ulei de trufe aromate sau aroma de trufe. Branzeturile Pecorino realizate manual, autentice si maturate traditional sunt facute din lapte de oaie intr-o mica fabrica de branzeturi din centrul Toscanei. Aceasta provine de la oile care sunt tinute in zona din jurul Volterra.
Valoare calorica: 1784 kJ/430 kcal
Grasimi: 36 g
Acizi grasi saturati: 23 g
Carbohidrati: <0,5 g
Zaharuri: <0,5 g
Proteine: 27 g
Sare: 2,1 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.