Sfatul bucatarului
Usturoiul, dupa procesul de maturare, devine negru, dobandind arome noi si va putea pune in valoare fiecare creatie, de la sarat la dulce.
Cum se face usturoiul negru Umami?
Usturoiul negru italian UMAMI este produs printr-un proces de maturare termica, fara adaos de conservanti sau aditivi chimici. Procesul este complet natural si are loc intr-un mediu controlat cu temperatura si umiditate timp de aproximativ 1 luna la temperaturi cuprinse intre 50°C si 80°C. Aceasta tehnica de productie creste semnificativ proprietatile naturale ale usturoiului, schimband culoarea, aroma si textura.
Provenienţa
Piemont ITALIA
Tipologie
Usturoi negru maturat in cuisoare
Ambalare
2 bulbi intregi, 60 g
Ingrediente: usturoi negru produs din usturoi alb DOP de la Polesine
Originea usturoiului: Italia
Mod de pastrare: A se pastra intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina si surse de caldura
Greutate neta: 180 gr
Valori nutritionale medii la 100g: energie 799 kJ/ 189 kcal, grasimi 0g, din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 32g, din care zaharuri 32g, fibre 11g, proteine 9,8g, sare 0,04g,
Valoare calorica:
799 kJ/ 189 kcal
Acizi grasi saturati:
0 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs