Sfatul bucatarului
Timp de gatire 6 minute. Poate fi consumat ca atare cu adaos de rosii cherry si ulei sau ca baza gustoasa pentru primele feluri gustoase.
Cum se face usturoiul negru Umami?
Usturoiul negru italian UMAMI este produs printr-un proces de maturare termica, fara adaos de conservanti sau aditivi chimici. Procesul este complet natural si are loc intr-un mediu controlat cu temperatura si umiditate timp de aproximativ 1 luna la temperaturi cuprinse intre 50°C si 80°C. Aceasta tehnica de productie creste semnificativ proprietatile naturale ale usturoiului, schimband culoarea, aroma si textura.
Provenienţa
Piemont ITALIA
Tipologie
Tagliolini cu usturoi negru
Ambalare
250 g
Tagliolini cu usturoi negru
Ingrediente: Gris de Grau dur , usturoi negru 6%, apa
Originea graului: Italia
Mod de pastrare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat
Mod de utilizare: Paste uscate pentru a fi gatite in apa clocotita cu sare, timp de gatire 6 minute.
Numele si adresa companiei: Produs si ambalat pentru UMAMI SRL, Via Roma 48 Baldissero d'Adda (CN) in fabrica din Strada Nizza 39, La Loggia (TO)
Ingredientele care contin alergeni sunt evidentiate cu GRAD .
Indicatiile de produs furnizate pot varia din cauza modificarilor aduse de producatori care ar putea cauza temporar variatii intre informatiile de pe site si cele afisate pe produsele care sunt livrate. Prin urmare, va invitam sa verificati informatiile de pe eticheta produsului sau de pe ambalaj (unde este cazul) inainte de a-l consuma sau utiliza.
Valoare calorica:
1519 kJ/358 kcal
Acizi grasi saturati:
0.1 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs