Sfatul bucatarului
Partile de nalba cele mai folosite in gatit sunt frunzele, utile si benefice, ideale pentru a adauga la supele de primavara purificatoare si ceaiurile din plante. Frunzele si florile uscate pot fi folosite pentru a imbogati salate si salate sau la prepararea deserturilor. Floarea uscata este perfecta pentru aromatizarea apelor tonice in infuzie care vor capata culori albastru/violet.
Ce face speciale florile si ierburile Ordine Contadino?
Florile si ierburile sunt culese manual si in cateva minute duse la uscatorii si asezate pe rame. Firma practica uscarea naturala prin dezumidificarea aerului, fara cresterea temperaturii ambiante. Ierburile, mai intai desfoliate, si florile uscate sunt puse in pungi de hartie pentru a fi depozitate la umiditate si temperatura controlate. Acest proces, combinat cu caracteristicile chimico-fizice/organice ale solului si valoarea climatica a locului (interval termic/expunere la soare/altitudine) conduce la un produs uscat cu o concentratie mare de uleiuri esentiale si randament mare de culoare in timp.
Provenienţa
Val di Cembra - Trentino
Tipologie
Nalba uscata
Ambalare
1 g
Denumire stiintifica: Malva sylvestris var. Mauritian
Recoltate manual. Se usuca in mod natural la temperatura scazuta.
Greutate: 1 g
Mod de pastrare: a se pastra la loc racoros, uscat, ferit de lumina si intr-un recipient ermetic.
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs