Sfatul bucatarului
Ideal de consumat ca atare ca aperitiv, finger food uns pe paine sau tartine. Excelent pentru a insoti carnea, pestele si legumele. Inainte de servire, indepartati stratul superior de ulei de masline daca este necesar.
Cum se face usturoiul negru Umami?
Usturoiul negru italian UMAMI este produs printr-un proces de maturare termica, fara adaos de conservanti sau aditivi chimici. Procesul este complet natural si are loc intr-un mediu controlat cu temperatura si umiditate timp de aproximativ 1 luna la temperaturi cuprinse intre 50°C si 80°C. Aceasta tehnica de productie creste semnificativ proprietatile naturale ale usturoiului, schimband culoarea, aroma si textura.
Provenienţa
Piemont ITALIA
Tipologie
Hummus cu usturoi negru
Ambalare
borcan de sticla de 130 g
Valoare calorica:
279 kJ/ 66 kcal,
Acizi grasi saturati:
0.1 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs