GelCrem, agent de ingrosare pentru aplicare la cald, Sosa, 500 g

Sosa
212,88 lei 170,31 lei
Un agent de ingrosare sub forma de pudra pentru creme, paste si sosuri care pot fi apoi congelate si decongelate cu usurinta. Ideal pentru patiserie, deoarece puteti prepara si congela umpluturi de placinte in cantitati mari, nu exista pierderi de lichid dupa decongelare. Dozare: 20-50 g pe litru, se amesteca in lichidul rece si se fierbe o data
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 28670 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 17 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Amidon de porumb rafinat. Dozare: 20 - 50g/kg. A se pastra intr-un loc rece si uscat.

Alergeni (poate contine urme): lapte

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 1663kJ / 391kcal

Grasimi: 15 g

Acizi grasi saturati: 0g

Carbohidrati: 97 g

Zaharuri: 0g

Proteine: 5g

Sare: 1.25 g

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!