Sfatul bucatarului
Trateaza feniculul uscat ca feniculul proaspat, perfect pentru a insoti preparatele din peste, dar si pentru a adauga note proaspete cocktail-urilor precum gin tonic. Semintele, inmuiate timp de 10 ore si aplicand o dulceata usoara cu adaos de izomalt, pot fi folosite ca napolitane pentru gustari sau parti crocante.
Ce face speciale florile si ierburile Ordine Contadino?
Florile si ierburile sunt culese manual si in cateva minute duse la uscatorii si asezate pe rame. Firma practica uscarea naturala prin dezumidificarea aerului, fara cresterea temperaturii ambiante. Ierburile, mai intai desfoliate, si florile uscate sunt puse in pungi de hartie pentru a fi depozitate la umiditate si temperatura controlate. Acest proces, combinat cu caracteristicile chimico-fizice/organice ale solului si valoarea climatica a locului (interval termic/expunere la soare/altitudine) conduce la un produs uscat cu o concentratie mare de uleiuri esentiale si randament mare de culoare in timp.
Provenienţa
Val di Cembra - Trentino
Tipologie
Fenicul uscat
Ambalare
10 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs