Sfatul bucatarului
Dupa procesul de maturare, usturoiul devine negru, dobandind arome noi si va putea pune in valoare fiecare creatie, de la sarat la dulce. Se transforma intr-o crema delicioasa cu adaos de ulei de masline si apa, ideala pentru uns sau pentru a aroma risotto-urilor si sosurilor.
Cum se face usturoiul negru Umami?
Usturoiul negru italian UMAMI este produs printr-un proces de maturare termica, fara adaos de conservanti sau aditivi chimici. Procesul este complet natural si are loc intr-un mediu controlat cu temperatura si umiditate timp de aproximativ 1 luna la temperaturi cuprinse intre 50°C si 80°C. Aceasta tehnica de productie creste semnificativ proprietatile naturale ale usturoiului, schimband culoarea, aroma si textura.
Provenienţa
Piemont ITALIA
Tipologie
Crema de usturoi negru maturat
Ambalare
borcan de sticla de 190 g
Ingrediente: usturoi negru italian (50%), apa
Mod de pastrare: dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in 5 zile
Greutate neta: 90 gr
Valori nutritionale medii la 100g: energie 399 kJ/ 95 kcal, grasimi 0g, din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 16g, din care zaharuri 16g, proteine 4,9g, sare 0,02g,
Valoare calorica:
399 kJ/ 95 kcal
Acizi grasi saturati:
0 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs