Sfatul bucatarului
Salota se deosebeste de usturoiul negru printr-un retrogust de cafea si o textura mult mai delicata. Dupa procesul de maturare devine negru, dobandind arome noi si va putea pune in valoare fiecare creatie, de la sarat la dulce. Se transforma intr-o crema delicioasa cu adaos de ulei de masline si apa, ideala pentru uns sau pentru a aroma risotto-urilor si sosurilor.
Cum se face Umami Black Shallot?
Esalota neagra italiana UMAMI este produsa printr-un proces de maturare termica, fara adaugarea de conservanti sau aditivi chimici. Procesul este complet natural si are loc intr-un mediu controlat cu temperatura si umiditate timp de aproximativ 1 luna la temperaturi cuprinse intre 50°C si 80°C. Aceasta tehnica de productie creste semnificativ proprietatile naturale ale esalotei, schimband culoarea, aroma si textura.
Provenienţa
Piemont ITALIA
Tipologie
Crema de soala neagra maturata
Ambalare
borcan de sticla de 190 g
Valoare calorica:
399 kJ/ 95 kcal
Acizi grasi saturati:
0 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs