Sfatul bucatarului
Cimbrul uscat poate fi folosit pentru a aroma carne precum mielul sau porumbelul si pentru a afumat unt. In timpul fumatului, cimbrul elibereaza note prajite si nerasinoase
Ce face speciale florile si ierburile Ordine Contadino?
Florile si ierburile sunt culese manual si in cateva minute duse la uscatorii si asezate pe rame. Firma practica uscarea naturala prin dezumidificarea aerului, fara cresterea temperaturii ambiante. Ierburile, mai intai desfoliate, si florile uscate sunt puse in pungi de hartie pentru a fi depozitate la umiditate si temperatura controlate. Acest proces, combinat cu caracteristicile chimico-fizice/organice ale solului si valoarea climatica a locului (interval termic/expunere la soare/altitudine) conduce la un produs uscat cu o concentratie mare de uleiuri esentiale si randament mare de culoare in timp.
Provenienţa
Val di Cembra - Trentino
Tipologie
Cimbru de lamaie uscat
Ambalare
15 g
Denumire stiintifica: Thymus citriodorus
Recoltate manual. Se usuca in mod natural la temperatura scazuta.
Greutate: 15 g
Mod de pastrare: a se pastra la loc racoros, uscat, ferit de lumina si intr-un recipient ermetic.
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs