Sfatul bucatarului
Salota se deosebeste de usturoiul negru printr-un retrogust de cafea si o textura mult mai delicata. Dupa procesul de maturare devine negru, dobandind arome noi si va putea pune in valoare fiecare creatie, de la sarat la dulce.
Cum se face Umami Black Shallot?
Esalota neagra italiana UMAMI este produsa printr-un proces de maturare termica, fara adaugarea de conservanti sau aditivi chimici. Procesul este complet natural si are loc intr-un mediu controlat cu temperatura si umiditate timp de aproximativ 1 luna la temperaturi cuprinse intre 50°C si 80°C. Aceasta tehnica de productie creste semnificativ proprietatile naturale ale esalotei, schimband culoarea, aroma si textura.
Provenienţa
Piemont ITALIA
Tipologie
Ceapa neagra coapta
Ambalare
180 g
Ingrediente: esalota neagra
Originea salotei: Italia
Mod de pastrare: A se pastra intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina si surse de caldura
Greutate neta: 60 gr
Valori nutritionale medii la 100 g: energie 279 kJ/ 66 kcal, grasimi 0,5 g, din care acizi grasi saturati 0,1 g, carbohidrati 12 g, din care zaharuri 12 g, fibre 3 g, proteine 3 g, sare 0,03 g,
Valoare calorica:
279 kJ/ 66 kcal,
Acizi grasi saturati:
0.1 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs