Agent de gelifiere. Ingrediente: Gelifiant: caragenan E407, purtator: clorura de potasiu E508. A se pastra departe de copii. Se amesteca in preparatul rece, se aduce la fierbere si se glazureaza ingredientul. In medii acide, kappa isi pierde o parte din capacitatea sa de gelifiere. Pentru alimente, utilizare limitata. Doza maxima in anumite alimente: 10 g per kg. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Este un agent de gelifiere care, ca si ceilalti caragenani, se obtine dintr-un tip de alge rosii. Numele caragenan provine initial din Irlanda, unde aceasta alga a fost folosita de mai bine de 600 de ani. Kappa ofera geluri cu o textura stabila si fragila. Proprietati: pulbere rafinata. Cand este rece, amestecati cu ingredientele si aduceti la fierbere. Gelificarea rapida permite ca ingredientele sa fie acoperite. Odata gelificat, un preparat cu Kappa ramane stabil la caldura pana la 60°C. In solutii acide, kappa isi pierde o parte din capacitatea sa de gelifiere.
Valoare calorica: 481 kJ/115 kcal
Grasimi: 0 g
Acizi grasi saturati: 0 g
Carbohidrati: 0 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 0,8 g
Sare: 1,21 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.