Continut: 100% lemn de hickory. Aplicare: Umezeste chipsurile si pune 100 g pentru afumat pe aproximativ 50 cm de folie de aluminiu, pliaza partile lungi impreuna si modeleaza capetele in manere. Apoi, cel mai bine este sa folositi o furculita pentru a face cateva gauri in mijlocul foliei de aluminiu. Asezati alimentele care urmeaza sa fie gatite pe gratar si puneti punga de afumat direct în zona fierbinte pentru a obtine aroma de fum dorita. Procesul de fumat incepe dupa 15 minute si continua inca 40 de minute.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Arderea chipsurilor de afumare nu produce temperaturi ridicate, motiv pentru care afumarea intr-un cuptor afumator este posibila dupa cateva ore bune, chiar zile. Asta inseamna ca puteti folosi rumegusul pentru afumat de inalta calitate pentru a produce produse afumate delicioase, de calitate si care rezista mai mult. Aroma placuta de fum care se transmite prin lemn este efectul secundar pozitiv.
Lemnul de hickory da aroma tipica a baconului asa cum o cunoastem noi din SUA. La fel ca un condiment bun atunci cand gatiti, chipsurile pentru afumare ofera arome picante de fum atunci cand sunt puse pe gratar.
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.